Τρόποι πληρωμής / Αποστολής

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, προχωρήστε στην κατάθεση του συνολικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα επιλέξετε. Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται εντός 3 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@mypuzzlename.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά: στο 2313 019142.

Η παραγωγή του βιβλίου ξεκινά με την επιβεβαίωση της κατάθεσης των χρημάτων. Εάν περάσουν 3 ημέρες από την παραγγελία και δεν έχει πραγματοποιηθεί η κατάθεση του ποσού, η παραγγελία ακυρώνεται.

Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι ακόλουθοι:

EUROBANK EFG IBAN: GR56 0260 0600 0000 9020 1220 445
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR34 0172 2260 0052 2608 7657 031
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR42 0110 2840 0000 2844 1020 881

Σε κάθε περίπτωση το κόστος της εκάστοτε συναλλαγής (εφόσον υπάρχει) αφορά τον πελάτη.

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Ο διαδικτυακός τόπος www.mypuzzlename.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας (Eurobank EFG). Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Σημειώνεται ότι η εταιρεία  δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πραγματοποιείτε και ολοκληρώνετε κανονικά την παραγγελία σας. Η παραγωγή του βιβλίου σας γίνεται κανονικά και αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει. Η εξόφληση γίνεται με την παράδοση του δέματος. Η μέθοδος αυτή επιβαρύνει το κόστος της παραγγελίας σας με 3,00€.

Τρόποι αποστολής

Η mypuzzlename.gr -στα πλαίσια προσφοράς γνωριμίας- σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Η αποστολή γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier. Η mypuzzlename καλύπτει τα έξοδα της standard αποστολής. Αν επιθυμείτε παράδοση του δέματος Σάββατο ή σε προκαθορισμένη ώρα, υπάρχει εξτρά χρέωση +2 ευρώ.

Το κάθε βιβλίο συσκευάζεται σε φάκελο με φυσαλίδες για προστασία και στη συνέχεια, μπαίνει στη συσκευασία της μεταφορικής εταιρείας. Εάν ζητηθεί συσκευασία δώρου, η εξτρά χρέωση είναι 2,5 €. Στην περίπτωση αυτή, το βιβλίο συσκευάζεται σε κουτί δώρου, τυλίγεται σε φυσαλίδες κι έπειτα μπαίνει στη συσκευασία της μεταφορικής εταιρείας.

Η παράδοση του/ των βιβλίων πραγματοποιείται εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας (απαιτούνται έως 5 εργάσιμες μέρες για την παραγωγή του βιβλίου και 1-3 εργάσιμες μέρες για την παράδοση του δέματος από τη μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον τόπο που έχετε δηλώσει).

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 2313019142.